Αγαπητές Φρόσω και Μαρία,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω την έκδοση της εφημερίδας «ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».
Πρόκειται για μια αξιόλογη εκδοτική προσπάθεια, που έρχεται να συμβάλλει στην ανάδειξη – προώθηση των χρονιζόντων προβλημάτων της Αιγιαλείας και στην περαιτέρω προώθηση της ελεύθερους διακίνηση των ιδεών.
Σε όλους τους συντελεστές της επιτυχούς έκδοσης της εφημερίδας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.
Φιλικά
ΣΠΗΛΙΟΣ Π. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Υπουργός Εθνικής Άμυνας


Κύριε Στιβαχτόπουλε,
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 1ου φύλλου της νέας σας εφημερίδας, θα ήθελα να σας συγχαρώ γι’ αυτή σας την ενημερωτική προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην καλύτερη και αντικειμενικότερη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής μας. Είναι πολύ ευχάριστο και ταυτόχρονα ενθαρρυντικό στοιχείο, όταν ο τοπικός Τύπος αναπτύσσεται, και μάλιστα από ανθρώπους, που έχουν μεγαλώσει μέσα σ’ αυτή τη δουλειά και έχουν δώσει για πολλά χρόνια απτά δείγματα εργατικότητας και ήθους. Εύχομαι ολόψυχα, τόσο σε εσάς, όσο και στην συντακτική ομάδα της εφημερίδας, καλή δύναμη και κουράγιο.

Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Ν.Δ. Νομού ΑχαΐαςΕυχαριστώ, για το ωραιότατο φύλλο της εφημερίδας σας, που μου αποστείλατε. Πλουραλιστικό, καλογραμμένο, κατανοητό, ελκυστικό. Εύχομαι καλές μελλοντικές εκδόσεις και υγεία, στις συμπαθέστατες εκδότριές μου.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ
Δήμαρχος ΑιγίουΑγαπητέ μου κ. Στιβαχτόπουλε
Με ιδιαιτέραν ικανοποίησιν ελάβομεν το πρώτο τεύχος – της 3ης Νοεμβρίου 2005 εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδος υπό τον τίτλον «ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» της οποίας τυγχάνετε Ιδρυτής και, μέσα από τις στήλες της οποίας προβάλλονται και προωθούνται προς επίλυσιν διάφορα προβλήματα του τόπου μας, καθώς επίσης και δραστηριότητες φορέων και συμπολιτών μας.
Δραττόμεθα της ευκαιρίας να χαιρετίσωμεν την έκδοσιν τη εφημερίδος, να επαινέσωμεν αληθώς την επιμέλειαν διά την συλλογήν της ύλης σας, τον μόχθον διά την συγγραφήν της και την προσφοράν αυτής προς την τοπικής μας κοινωνία, όπου συμβάλλει ποικιλοτρόπως εις την οικονομικήν ευημερίαν και πνευματικήν ανάπτυξιν αυτής.
Παρακαλούμεν δεχθήτε την έκφρασιν ευχαριστιών διά την τιμητικήν αποστολήν της εφημερίδος σας και θερμών συγχαρητηρίων διά την επιμελημένην πολυσέλιδον έκδοσιν ευχόμενοι, εις υμάς και τους συνεργάτες σας ευόδωσιν ευγενών στόχων και οραματισμών, μακροχρόνιον εκδοτικήν προσφοράν και καλήν επιτυχίαν εις την κυκλοφορίαν σας.
Επί δε τούτοις διατελούμεν μετ’ ευχών εν Κυρίω
Ο Μητροπολίτης
Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Με χαρά έλαβα την εκδοθείσα εφημερίδα σας και πραγματικά διαπίστωσα την προσεκτική δουλειά σας, τόσο ως προς την μορφή του εβδομαδιαίου φύλλου, όσο και ως προς την ύλη που καλύπτει πολλές πλευρές του τοπικού δημόσιου βίου του Αιγίου και της Αιγιάλειας. Γι’ αυτήν την προσπάθειά σας, σίγουρα χρειάζεστε όρεξη, δύναμη και στήριξη την οποία εφόσον καθίσταται αναγκαία εκ μέρους μου να την θεωρείται πάντα δεδομένη.
Καλή συνέχεια
Φιλικά
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Αχαΐας


Με ευχάριστη έκπληξη είδα το καλαίσθητο της έκδοσης της εφημερίδας σας. Η πληροφόρηση και επικοινωνία φαίνεται να αποκτά ένα ακόμη σύμμαχο. ΄Εχω την πεποίθηση ότι θα αντεπεξέλθει στην αποστολή σας με αντικειμενικότητα, ώστε το έργο της δημοσιογραφίας να είναι λειτούργημα. Η φιλόδοξη αυτή προσπάθεια νέων ανθρώπων, βρίσκει σίγουρα έφορο έδαφος στην κοινωνία και τους εκφραστές της.
Ως δήμαρχος Συμπολιτείας, σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Δήμου Συμπολιτείας


Πιστεύω, ότι η νέα εφημερίδα σας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την ενημέρωση των συμπολιτών μας, αλλά και προς την προώθηση των συμφερόντων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή επιτυχία.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ»


Για την εφημερίδα σας ο «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», που κυκλοφόρησε το πρώτο της φύλλο, θέλω να σας συγχαρώ, για την πολύ καλή έγχρωμη εμφάνιση και την πλούσια ύλη της, που καλύπτει σε όλο το φάσμα την τοπική επικαιρότητα, καθώς και για τα δημοσιογραφικά σας άρθρα, που είναι καλοστημένα, χωρίς φανατισμό και προκλήσεις.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
Πρόεδρος τοπικού συλλόγου Πολυτέκνων


Πολύ καλή παρουσία και περιεχόμενο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Διευθυντής ΕΛΤΑ Αιγίου


Αγαπητή κυρία Στιβαχτοπούλου,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιγιαλέων χαιρετίζει με χαρά την έκδοση της εφημερίδας «ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ιδιοκτησίας σας, σας συγχαίρει για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και σας εύχεται καλή επιτυχία.
Με την έκδοση της εφημερίδας σας, εμπλουτίζονται τα μέσα επικοινωνίας της περιοχής, ενδυναμώνετε η φωνή της εγκαταλελειμμένης περιφέρειας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλετε στην πνευματική και εν γένει πολιτιστική αναβάθμιση της επαρχίας μας, καθώς επίσης και στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη αυτής.
Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Συλλόγου ΑιγιαλέωνΓλυκιές μου κυρίες Ευφροσύνη και Μαρία
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή της όμορφης εφημερίδας σας, η οποία ξεπερνά τα όρια μιας τοπικής επαρχιακής εφημερίδας.
Η διάταξη της ύλης, ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων και η ποιότητα της γραφής, είναι καθοριστικά για την υψηλή ποιότητα του εντύπου σας.
Είναι παρήγορο το γεγονός ότι επαρχιακά έντυπα, όπως το δικό σας έχουν ανεβάσει το επίπεδο πληροφόρησης και απεξαρτούν το επαρχιακό κοινό από τα έντυπα της πρωτεύουσας.
Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται καλλίτερη η Δημοκρατία μας, γι’ αυτό είναι ευχάριστη έκπληξη όταν στην επαρχία δημιουργούνται αξιόπιστες εστίες πληροφόρησης, όπως στον «ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».
Ξανά συγχαρητήρια
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος Κόμματος Φιλελευθέρων


Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία
Με νέους ανθρώπους πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα συμβάλλετε στα μέγιστα, στην ενημέρωση της τοπικής και όχι μόνο πληροφόρησης, πάντα για το καλό και την προώθηση των προβλημάτων του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής μας.
Και πάλι συγχαρητήρια.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


Θερμά συγχαρητήρια για την έκδοση της εφημερίδας σας, για την πολύ καλή της εμφάνιση καθώς και την πληθώρα ύλη, που καλύπτει όλο το φάσμα της τοπικής επικαιρότητας, για τα άρθρα τόσο τα δικά σας, όσο και των συνεργατών, που είναι πολύ ενδιαφέροντα.
Εύχομαι ο Θεός να ευλογεί τον αγώνα σας και καλή συνέχεια.
π. ΚΩΝ. ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Συνταξιούχος Πρωτοπρεσβύτερος


Κύριε Στιβαχτόπουλε,
ιδρυτή της εφημερίδας «Εβδομαδιαίος Τύπος της Αιγιάλειας»
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και απεριόριστη χρονική διάρκεια έκδοσης της εφημερίδας σας και σύντομα και ημερήσια.
Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, αλλά πιο πολύ από το 1983, που βοηθήσατε και σεις με τον τρόπο σας, στον αγώνα που έκανα, και ευτυχώς κατάφερα και τη βοήθεια λίγων συναδέλφων, και ιδρύσαμε την εταιρεία «Ραδιοταξί» Αιγίου και πιστεύω ότι βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Αιγιάλειας.
΄Ετσι και σεις στην προσπάθειά σας αυτή, χρειάζεστε τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων μας.
Εύχομαι λοιπόν σε σας και στις ιδιοκτήτριες και εκδότριες και σε όλους τους συνεργάτες σας, Δύναμη – Κουράγιο και πάντα μπροστά.
Οι αποφασιστικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν και πάνε μπροστά και είναι ωφέλιμοι στην κοινωνία. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΡΔΟΣ
Συνταξιούχος Αυτοκινητιστής


Κύριε Στιβαχτόπουλε
Είναι πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι, σαν τις κόρες σας Ευφροσύνη και Μαρία, αντί να φθείρουν τη ζωντάνια τους και να κατασπαταλούν το χρόνο τους διασκεδάζοντας, να διοχετεύουν όλη τους τη δραστηριότητά πέρα απ’ τις εργασιακές τους υποχρεώσεις και σε πνευματικές προσπάθειες, όπως είναι η έκδοση της εφημερίδας σας.
Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και πλάι στη γιγάντωση και την κυριαρχία των εκδόσεων των εκδοτικών συγκροτημάτων, η εφημερίδα σας αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια. Μέσα στην πληθώρα των εκδιδόμενων εντύπων, που πολλές φορές είναι βλαβερά και στα οποία κυριαρχεί ο κιτρινισμός και η διαφθορά, η έκδοση της εφημερίδας σας αποτελεί σημαντικό και υγιές εγχείρημα. Πιστεύω ότι στις σελίδες του εντύπου σας, θα αποτυπωθούν οι υγιείς και ηθικές αρχές των παιδιών σας, που εσείς τους εμφυσήσατε μαζί με τους δασκάλους τους.
Σας εύχομαι λοιπόν, καλή πορεία και πάντα η εφημερίδα σας να έχει επιτυχίες. Θερμά συγχαρητήρια. Καλή τύχη και να έχει την υποδοχή που της αξίζει στον πνευματικό και όλο τον άλλο κόσμο του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής.
Με εκτίμηση
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Φιλόλογος


Αγαπητές Φρόσω και Μαρία,
Αν και λίγο καθυστερημένα, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή εικόνα γενικά του εντύπου. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
Με εκτίμηση
ΠΟΠΗ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ
Επιχειρηματίας

 

 

Μερικές από τις σελίδες του φύλλου μας...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

Ετήσια συνδρομή ηλεκτρονικής έκδοσης 15€.

 

edipt     siept